Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς -Αφησε αιχμές για τον κόσμο (VIDEO)

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς -Αφησε αιχμές για τον κόσμο (VIDEO)

Ανατρέπονται οι ισορροπίες στο Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ καθώς αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς, δηλαδή ο παίκτης που επέλεξε τους συμμετέχοντες στην ομάδα των «Κόκκινων».

Δεν έλειψε η ένταση και από αυτό το Συμβούλιο του Νησιού, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για σόου με αφορμή ένα φερόμενο ενωτικό γεύμα που έγινε στην καλύβα των «Κόκκινων» ύστερα από πρόταση των Γιώργου Κόρομι και Κώστα Παπαδόπουλου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Γιώργος Κοψιδάς, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρηση του ηθοποιού, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Μάλιστα, πριν από το Συμβούλιο του Νησιού, ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε πως υπήρχε μόλις 0,5% των πιθανοτήτων για αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά παρ’ όλα αυτά η εκτίμησή του δεν επαληθεύτηκε.

Πάντως, ο Γιώργος Κοψιδάς άφησε αιχμές για το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας ότι προτιμά να παρακολουθεί κουτσομπολιά και ίντριγκες αντί για όσα πρεσβεύει εκείνος, τα οποία -κατά την άποψή του- είναι η υγεία, η ηθική, η ακεραιότητα και η τιμιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X