Champions League: Καλύτερη η Τσέλσι, 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης (VIDEO)

Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-0 με φονική αντεπίθεση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Xωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, η Τσέλσι επικράτησε για δεύτερη φορά Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League
Αν η πρωτοπόρος της La Liga δείχνει τόσο χειρότερη σε 180 λεπτά από την ομάδα που παλεύει να κρατηθεί στην τετράδα της Premier League, τότε η απόσταση ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα έχει ανοίξει πολύ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη φορά είχε θάρρος, αλλά μόνο αυτό δεν έφτανε.  Η Τσέλσι δεν έκανε κάτι το φοβερό. Δεν… τέντωσε. Δεν έπαιξε στα όρια της. Ήταν ψύχραιμη, συμπαγής, δεν άφησε χώρους και χτυπούσε εκεί που έπρεπε στις κόντρες. Βρήκε το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ζίγες και έδειξε σε όλο το ματς ότι είναι μία σκάλα ανώτερη.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις και οι μπλε περιμένουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά του Champions League, με δύο «επαγγελματικές» νίκες απέναντι στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε που έπεσε πάνω σε… τοίχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X