Super League: Ενδιαφέρον της Cosmote TV για την κεντρική διαχείριση!

Super League: Ενδιαφέρον της Cosmote TV για την κεντρική διαχείριση!
Photo Credits: INTIME

H Cosmote TV μπαίνει στη μάχη για τη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόμβα μεγατόνων που δύναται να αλλάξει τον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cosmote TV μπαίνει στη μάχη για τη Super League, καθώς εκδήλωσε ενδιαφέρον για την κεντρική διαχείριση!

Εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η Cosmote TV εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

Μία εξέλιξη που δεν έχει μόνο θεωρητικό, αλλά και πρακτικό υπόβαθρο, αφού για το ενδιαφέρον αυτό έχει ενημερωθεί ήδη ο συνεταιρισμός που πλέον καλείται να εξετάσει μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Κι αυτό γιατί η Cosmote TV μιλάει μόνο για απόκτηση δικαιωμάτων υπό καθεστώς κεντρικής διαχείρισης, αφού θέλει ολόκληρο το πακέτο και όχι μόνο συγκεκριμένες «εμπορικές» ομάδες, γεγονός που δεν θα αφήσει κανέναν σύλλογο τηλεοπτικά άστεγο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X