Αθλητικός διευθυντής Κραϊόβα: «Ο Ουζουνίδης έχει φέρει μεγάλες αλλαγές, υπάρχει βελτίωση»

Ουζουνίδης: Ντεμπούτο με το «δεξί» με την Κραϊόβα
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη μίλησε ο Σίλβιαν Κριστέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητικός διευθυντής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Σίλβιαν Κριστέσκου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ. Στο τελευταίο ματς επικράτησε 2-0 της Άραντ πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Μάλιστα μείωσε την διαφορά από τις Στεάουα και Έκομαξ Κλουζ που μοιράζονται την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς κάτι που πιστώνεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ο κόουτς έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας. Υπάρχει βελτίωση. Μπορεί να δείτε πως υπάρχει οργάνωση και πρόοδος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Ελπίζουμε θα είναι όσο καλύτερη γίνεται η εικόνα της ομάδας. Βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πως η ομάδα παίζει καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ουζουνίδης κάνει πολύ καλή δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του ρουμανικού συλλόγου, Σίλβιαν Κριστέσκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X