ΑΕΚ: Πέρασαν από τεστ και συνεχίζουν τις προπονήσεις τα κορίτσια του πόλο

ΑΕΚ: Πέρασαν από τεστ και συνεχίζουν τις προπονήσεις τα κορίτσια του πόλο
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ συνεχίζει τις προπονήσεις της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν σταματήσει για τα τμήματα πόλο της ΑΕΚ, ωστόσο ο προγραμματισμός των ομάδων και η πορεία τους τη φετινή σεζόν δε σταματά.

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ, όπως κάθε εβδομάδα, πέρασε από νέα tests COVID-19 στο Clinical Labs Hellas, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο που εγγυάται έγκυρα και έγκαιρα αποτελέσματα και βρίσκεται στο πλευρό των τμημάτων πόλο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, έτσι και αυτήν, όλα τα αποτελέσματα των tests ήταν αρνητικά και έτσι οι προπονήσεις της ομάδας της Κικής Λιόση μπορούν να συνεχιστούν απρόσκοπτα.

Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά το Clinical Labs Hellas και την κα. Μαρία Τσαγγαδούρα για τη στήριξή τους στα τμήματα πόλο, με την ελπίδα, ότι επιτέλους ο αθλητισμός θα ξεκινήσει και πάλι και θα αρθεί ο παράλογος αυτός αποκλεισμός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X