Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν ο Κιελίνι

Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν ο Κιελίνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία ο Τζόρτζιο Κιελίνι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αυτό αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται πια στα 36 του. Πέρυσι, ο Κιελίνι χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και φέτος δεν έχει βοηθήσει τη Γιουβέντους όσο θα ήθελε, καθώς έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως σημειώνεται, ο Κιελίνι θα συναντηθεί με τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι» το επόμενο διάστημα και θα τους κάνει γνωστή την απόφασή για το μέλλον του. Ο έμπειρος αμυντικός πήγε το 2005 στην Γιουβέντους και έχει 526 συμμετοχές, 36 γκολ και 23 ασίστ. Έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα Ιταλίας και 5 Σούπερ Καπ Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X