Γκιορέν: «Τελικός για εμάς ο αγώνας με την ΑΕΚ» (VIDEO)

Γκιορέν: «Τελικός για εμάς ο αγώνας με την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Μπουράκ Γκιορέν, μίλησε για την ΑΕΚ και τον όμιλο του BCL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Μπουράκ Γκιορέν έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Klasspor και μίλησε για τους αγώνες της ομάδας του στο Basketball Champions League και τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος προπονητής της, ο οποίος ανταγωνίζεται στο ίδιο γκρουπ με την ΑΕΚ, τη Νίζνι Νόβγκοροντ και την Στρασμπούρ, δήλωσε τα εξής σχετικά με τις πιθανότητές τους στο γκρουπ:

«Η ομάδα στην οποία είμαστε είναι μια πραγματικά δύσκολη ομάδα. Η ΑΕΚ ήταν ένας πολύ έμπειρος και δυνατός αντίπαλος – ένα από τα καλύτερα ρόστερ της ΑΕΚ στο μπάσκετ εδώ και χρόνια, αντάξιο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού – επομένως δεν ήταν εύκολο να την αντιμετωπίσεις στην έδρα της.

Ήταν μια ομάδα που έπαιξε στον τελικό της περασμένης σεζόν, είναι μια από τις σημαντικές ομάδες του γκρουπ μας. Αφού νικήσαμε το Στρασβούργο στην έδρα μας την πρώτη εβδομάδα, χάσαμε από την ΑΕΚ εκτός έδρας. Τώρα έχουμε τον αγώνα με την Νίζνι Νόβγκοραντ την Τετάρτη και θα παίξουμε ξανά με την ίδια ομάδα στη Ρωσία. Αυτοί οι δύο αγώνες θα είναι πολύ αποφασιστικοί και τότε πιστεύω ότι ο αγώνας που θα παίξουμε με την ΑΕΚ στο γήπεδο μας θα είναι ο τελικός αγώνας του γκρουπ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 χρόνια στην ΑΕΚ, στο ίδιο έργο θεατές, με την ίδια απαράδεκτη νοοτροπία και ηττοπάθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόγραμμα-«φωτιά» σε πλέι οφ και Κύπελλο – 10 ντέρμπι στο τελευταίο δίμηνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο έπος της ΑΕΚ, η νύχτα που η Ευρώπη της υποκλίθηκε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: 4η στα Power Rankings του BCL (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θες να πας απόψε ταμείο; Μπες στο Betone για… κέρδη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X