Ζιντάν: «Δεν είμαι γιατρός για να πω αν ο Αζάρ πρέπει να χειρουργηθεί ξανά»

Ρεάλ: Τραυματίστηκε ξανά ο Αζάρ και χάνει το ματς με την Ουέσκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως την απόφαση για το αν θα πρέπει να χειρουργηθεί ή όχι ο Εντέν Αζάρ, την έχουν οι γιατροί της ομάδας.

Όλα δείχνουν βέβαια πως ο Εντέν Αζάρ θα περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να λύσει μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, το προσεχές διάστημα ο Βέλγος άσος θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον γιατρό του, ο οποίος τον είχε χειρουργήσει ξανά το 2017. Στην Ρεάλ πάντως δεν θέλουν να πάρουν θέση και να… επηρεάσουν την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Οπως και ο προπονητής του, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τόνισε πως οι γιατροί είναι αυτοί οι οποίοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο. «Δεν είμαι γιατρός για να πω αν ο Αζάρ πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ξανά, αλλά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X