Champions League: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» -Μάχη στο Λονδίνο, τυπική διαδικασία στο Μόναχο (VIDEO)

Champions League: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» -Μάχη στο Λονδίνο, τυπική διαδικασία στο Μόναχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν-Λάτσιο είναι οι τελευταίες ρεβάνς των «16» του Champions League με Λονδρέζους και Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

Η Τσέλσι φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στον αγώνα που είχε γίνει στο Βουκουρέστι. Το μοναδικό γκολ της πρώτης αναμέτρησης είχε σημειώσει με ανάποδο ψαλιδάκι ο Ολιβιέ Ζιρού. Οι Λονδρέζοι είναι μεν ανεβασμένοι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους από τον Τόμας Τούχελ, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» κάθε άλλο παρά… τελειωμένοι είναι. Ο Ντιέγο Σιμεόνε και οι παίκτες του μπορούν να… ποντάρουν και στο γεγονός ότι η Τσέλσι αποκλείστηκε και τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρέθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Από τους Λονδρέζους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι (με κάρτες) Ζορζίνιο και Μάουντ, ενώ οι Τιάγκο Σίλβα και Εϊμπραχαμ είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Ο Λεμάρ ταξίδεψε, αλλά δεν προπονήθηκε και μάλλον δεν θα αγωνιστεί, ενώ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι επιστρέφουν οι Χιμένεθ, Τρίπιερ και Καράσκο, οι οποίοι υπολογίζονται για βασικοί.

 

Τυπική διαδικασία στο Μόναχο

Οι Βαυαροί μετά τη νίκη τους με 4-1 στη Ρώμη βλέπουν τη ρεβάνς στην «Αλιάνζ Αρίνα» τυπική διαδικασία αν και ο Χάνσι Φλικ ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν σε εγρήγορση.

Έχουν πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση απ’ το πρώτο λεπτό». Ο Μάνουελ Νόιερ και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, είναι αμφίβολοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω ίωσης και μυϊκών ενοχλήσεων αντίστοιχα.

O Σιμόνε Ιντζάγκι, από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του, εν όψει και της συνέχειας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το αποψινό πρόγραμμα (22:00)

  • Στο Λονδίνο: Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Στο Μόναχο: Μπάγερν-Λάτσιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X