Αποθέωσε Γκουντογκάν ο Γκουαρδιόλα: «Από τους παίκτες που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Αποθέωσε Γκουντογκάν ο Γκουαρδιόλα: «Από τους παίκτες που δεν θα ξεχάσω ποτέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για άλλη μια φορά ο Πεπ Γκουαρδιόλα… υποκλίθηκε στον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε -αυτή τη φορά ως οικοδέσποινα- στη Βουδαπέστη της Γκλάντμπαχ, με το ίδιο σκορ (2-0), όπως και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. «Ήταν μια καλή απόδοση. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και ελέγξαμε τον αγώνα από την αρχή. Μετά τα δύο γκολ ήταν όλα ευκολότερα, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα γρήγορα, μεταφέροντας τους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Είναι αδύνατο να αγωνιστούμε χωρίς να έχουμε τουλάχιστον είκοσι παίκτες σε φόρμα: μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε έξι ή επτά αλλαγές», είπε Γκουαρδιόλα.

«Ο Ντίας και ο Στόουνς έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός προς όφελος ολόκληρης της ομάδας. Όλοι παίζουν καλά, όχι μόνο οι αμυντικοί. Πάντα θέλουμε να προκριθούμε, και όταν το κάνεις αυτό σημαίνει ότι το αξίζεις», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής, που επέλεξε να αναφερθεί ιδιαίτερα στον Γκουντογκάν λέγοντας: «Εχει μια φανταστική σεζόν. Είχε πάντα την αίσθηση του γκολ, ακόμα και όταν έπαιζε στη Ντόρτμουντ. Είναι ένας απίστευτα ευγενικός άνθρωπος, είναι ένας από αυτούς τους παίκτες για τους οποίους μπορώ να πω, ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είναι από τους σοφότερους που έχω προπονήσει ποτέ, και όταν πλησιάζει στο γκολ, φέτος πάντα σκοράρει. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του, καθώς και την απόδοση ολόκληρης της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X