Εκλογές ΕΠΟ: Ολυμπιακός-Αυγενάκης κατεβάζουν υποψήφιους Ανατολάκη-Χαριστέα-Παπαδόπουλο-Καφέ!

Εκλογές ΕΠΟ: Ολυμπιακός-Αυγενάκης κατεβάζουν υποψήφιους Ανατολάκη-Χαριστέα-Παπαδόπουλο-Καφέ!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα από τον Ολυμπιακό και τον Λευτέρη Αυγενάκη στις εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρεία της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός σε προφανή συνεννόηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, κατεβάζει τους… δικούς του υποψήφιους για μέλη της εκτελεστικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, με την στήριξη της ομάδας του Πειραιά θα κατέβουν στις εκλογές έξι υποψήφια μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πιο συγκεκριμένα οι: Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη).

Τα πρόσωπα αυτά φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στην ΕΠΟ. Δυνάμεις που εκφράζονται κυρίως μέσω του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή, που φέρονται να απολαμβάνουν την στήριξη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, είναι οι 11 ήδη γνωστοί, που με τα σημερινά δεδομένα είναι και τα φαβορί για να εκλεγούν. Πρόκειται για τους: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και Μ. Γαβριηλίδη.

Πηγή: sport-fm.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 χρόνια στην ΑΕΚ, στο ίδιο έργο θεατές, με την ίδια απαράδεκτη νοοτροπία και ηττοπάθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόγραμμα-«φωτιά» σε πλέι οφ και Κύπελλο – 10 ντέρμπι στο τελευταίο δίμηνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο έπος της ΑΕΚ, η νύχτα που η Ευρώπη της υποκλίθηκε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: 4η στα Power Rankings του BCL (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θες να πας απόψε ταμείο; Μπες στο Betone για… κέρδη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X