«Μαρινάκης, Καρυπίδης και Κουέστα γιατί το κάνανε αυτό πριν από 2 βδομάδες στο Χαριλάου;»

«Μαρινάκης, Καρυπίδης και Κουέστα γιατί το κάνανε αυτό πριν από 2 βδομάδες στο Χαριλάου;»
Photo Credits: INTIME

Επίθεση του Θεόφιλου Μητρούδη σε τρία άτομα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Κουέστα τα έβαλε ο Θεόφιλος Μητρούδης, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στον αγώνα του Κυπέλλου.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 ο Θεόφιλος Μητρούδης υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιρικός Άρης ζει τη δική του… κόλαση χαρακτηρίζοντας την ομάδα «τρυπημένη».

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ»  ανήμερα της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Τορίνο. Ωστόσο, στη διάρκεια της συζήτησης δεν θέλησε να μιλήσει για εκείνη την κατάκτηση. αλλά προχώρησε σε κρίσεις και εκτιμήσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα!

«Δεν μπορώ να χαρώ με το παρελθόν όταν στο παρόν υπάρχουν φαντάσματα… Εγώ δεν θέλω να πάω πίσω. Θέλω να καταγγείλω αυτά που λέω και να σας πω ότι αυτή την κόλαση τη ζούμε σήμερα στον Άρη. Μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα που θα σας πω ονόματα. Είναι ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και ο Κουέστα. Γιατί κάνανε αυτό που κάνανε πριν από δυο βδομάδες», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Αν με πήρατε να σας πω για στο Τορίνο σας δηλώνω ότι δεν έχω να σας πω τίποτα. Μπράβο μας γι’ αυτό που κάναμε, δεν με αφορά αυτή τη στιγμή. Εμένα με αφορά το σήμερα και το ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη.

Δεν με ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι μια κι έχει το πρωτάθλημα στα χέρια σε αντιστάθμισμα μ’ αυτό που έγινε προχθές (εννοώντας τον αγώνα του Κυπέλλου).

Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε… Γιατί εγώ νόμιζα ότι θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε να ξαναπαίξει και σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X