Λένο: «Δεν έχουμε καμία συνοχή» (VIDEO)

Λένο: «Δεν έχουμε καμία συνοχή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύκας της Αρσεναλ, Μπερντ Λένο, δεν μάσησε τα λόγια του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League μετά το 3-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Άρσεναλ ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και ο Μπερντ Λένο τόνισε πως η ομάδα του είναι «έτοιμη να παλέψει».

Ο Γερμανός τερματοφύλακας μίλησε στο Kicker και παραδέχτηκε πως «δεν έχουμε συνοχή. Το φθινόπωρο είχαμε μεγάλα προβλήματα και είχε δημιουργηθεί άσχημο κλίμα. Όμως το… γυρίσαμε, τώρα είμαστε τουλάχιστον κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League, Για το Champions League, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Αναφορικά με τη νίκη επί των «σπερς», ο Λένο ανέφερε ότι «ελπίζω πως θα βοηθήσει να ανεβεί η αυτοπεποίθησή μας και η πίστη μας ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά ενάντια σε κάθε αντίπαλο. Χρειαζόμαστε ένα σερί τεσσάρων ή πέντε νικών για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X