ΕΡΤ: Εκτακτος «Κόσμος των Σπορ» αύριο με λεπτό προς λεπτό αγώνες και «άρωμα»... ΑΕΚ

ΕΡΤ: Εκτακτος «Κόσμος των Σπορ» αύριο με λεπτό προς λεπτό αγώνες και «άρωμα»... ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 θα επικεντρωθεί στην αγωνιστική δράση της Basket League και της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα το Στρασβούργο σε ματς για την 3η αγωνιστική των play off του Basketball Champions League.

Η AEK, που έχει ρεκόρ 8-1 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το BCL, υποδέχεται το Στρασβούργο σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου στις 19:30, στην 3η αγωνιστική των play off του Basketball Champions League.

Παρά τις απουσίες βασικών στελεχών, η ελληνική ομάδα θέλει να πετύχει νέα νίκη στην διοργάνωση και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.  Τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και ρεπορτάζ του Κώστα Χαλβατσιώτη.

Υπάρχουν μεσοβδόμαδα όμως και μεταδόσεις από αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League 2 από το τρίτο κρατικό κανάλι. Την Τετάρτη 17 Μαρτίου η ΕΡΤ3 μεταδίδει απευθείας τον αγώνα Ξάνθη-Λεβαδειακός, που θα γίνει στο «Xanthi FC Arena» και θα αρχίσει στις 15:30. Στην περιγραφή ο Θόδωρος Χατζηπαντελής.

Εκτάκτως η εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» που παρουσιάζει ο Πάνος Μπλέτσος θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 15:00 επικεντρώνοντας στην 15η αγωνιστική της Super League 2, με την εξέλιξη των αγώνων σε όλα τα γήπεδα και θα ενημερώνονται λεπτό προς λεπτό για τις έξι αναμετρήσεις της ημέρας.

Μετά τη λήξη του αγώνα Ξάνθη-Λεβαδειακός, το post game με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ολόκληρη η αθλητική επικαιρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X