Γκουντούρα στο enwsi.gr: «Απερίγραπτη χαρά η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Γκουντούρα στο enwsi.gr: «Απερίγραπτη χαρά η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
Photo Credits: INTIME

Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα μίλησε για το όνειρο της που έγινε πραγματικότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα όνειρο που ξεκίνησε δειλά πριν χρόνια έγινε πραγματικότητα στη Βουδαπέστη. Η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα είδε τους κόπους και την δουλειά ετών να αποφέρουν καρπούς.

Η ξιφομάχος της «Ένωσης» ετοιμάζεται πλέον για την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα της με την παρθενική της συμμετοχήσ τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανακουφισμένη και χαρούμενη επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον βάζει πλώρη για ακόμα ψηλότερα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ μιλώντας στο enwsi.gr για την σπουδαία διάκριση σχολίασε: «Νιώθω ανακούφιση και απερίγραπτη χαρά… Ένα όνειρο που περίμενα τόσα χρόνια με λαχτάρα γίνεται πραγματικότητα.. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία για το Τόκυο. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και με πίστεψαν από την αρχή. Πλέον θέλω λίγο να το συνειδητοποιήσω και ξεκινάμε δουλειά για το καλοκαίρι. Θέλω να απολαύσω την εμπειρία αλλά και να διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό» σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X