Γκουαρδιόλα: «Η κατάκτηση τεσσάρων τίτλων δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν νομίζω ότι θα συμβεί φέτος»

Γκουαρδιόλα: «Δεν νοιάζονται για τους παίκτες στην Premier League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε μη ρεαλιστική τη συζήτηση περί της κατάκτησης από τη Μάντσεστερ Σίτι και των τεσσάρων τίτλων που διεκδικεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Η κατάκτηση τεσσάρων τίτλων δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και δεν νομίζω ότι θα συμβεί φέτος με την κατάσταση» δήλωσε ο Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη για τους «16» του Champions League και συνέχισε: «Το μόνο πράγμα που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια αυτό με την Έβερτον. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, αλλά κανονικά αυτό δεν συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή (σ.σ. αυτή η ομάδα της Σίτι) είναι χειρότερη από τις προηγούμενες, επειδή οι άλλες κατέκτησαν πολλά και αυτή η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίποτα. Παίρνουμε κύρος για τα τρόπαια που μπορούμε να κατακτήσουμε. Οι προηγούμενες ομάδες κέρδισαν. Αυτή η ομάδα πρέπει να το αποδείξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X