Εμβόλιο AstraZeneca - Κικίλιας: «Συνεχίζουμε να εμβολιαζόμαστε κανονικά»

Κικίλιας: «Θα γίνονται επώνυμα οι καταγγελίες για τον αντικαπνιστικό νόμο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Nα προσέλθουν κανονικά στο ραντεβού για τον εμβολιασμό, κάλεσε τους πολίτες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε – όσον αφορά στις εξελίξεις με το εμβόλιο της AstraΖeneca – ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).

«Συνιστώ ψυχραιμία και νηφαλιότητα… Στη χώρα μας έχουμε κάνει 172.000 εμβολιασμούς με αυτό το εμβόλιο. Στη χώρα μας υπήρξε ένα σοβαρό περιστατικό, το έλεγξε ο ΕΟΦ και δεν σχετίζεται με το εμβόλιο της AstraZeneca« είπε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Κικίλιας.

«Από την αρχή της διαδικασίας των εμβολιασμών και των εμβολίων μέχρι και σήμερα εμπιστευόμαστε έναν θεσμό. Έναν πολύ σοβαρό οργανισμό, έναν σημαντικό οργανισμό, τον EMA. Αυτός έχει δώσει όλες τις αδειοδοτήσεις για όλα τα εμβόλια που χορηγούν οι ευρωπαϊκές χώρες. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΜΑ» είπε.

«Ο ΕΜΑ πουθενά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σχετική τέτοια οδηγία, αντιθέτως, και χθες (Δευτέρα) βράδυ σε ανακοίνωσή του μίλησε υπέρ του οφέλους του εμβολιασμού» ανέφερε.

πηγή reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X