Παπαθεοδώρου: «Μεγάλος παίκτης ο Λάνγκφορντ, ακόμη ρούκι ο Μέικον -Φαβορί ο ΠΑΟ στην Basket League»

Παπαθεοδώρου: «Μεγάλος παίκτης ο Λάνγκφορντ, ακόμη ρούκι ο Μέικον -Φαβορί ο ΠΑΟ στην Basket League»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ και όχι μόνο

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ΑΕΚ, τον Κιθ Λάνγκφορντ και το μεγάλο σουτ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ και επεσήμανε πως άπαντες στη Βασίλισσα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κόντρα στην Στρασμπούρ.

Όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ:

Για την Εθνική: «Υπάρχει μια προδιάθεση για συνεργασία, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι εκλογές της ΕΟΚ, για να οριστικοποιηθεί το αν ο Ρικ Πιτίνο θα είναι προπονητής της Εθνικής. Υπάρχει καλό κλίμα, αλλά περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις».

Για το ματς με ΠΑΟΚ: «Εμείς στηρίξαμε τον Λάνγκφορντ, να πάρει την τελευταία επίθεση. Είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας, έχει εκτελέσει δεκάδες τέτοιες επιθέσεις. Ήταν επιλογή μας, τα κατάφερε και πήραμε τη νίκη με τόσες πολλές απουσίες και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς».

Για τον Λάνγκφορντ: «Προφανώς ο Κιθ είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες έχουν εγωισμό. Ήθελε να τα καταφέρει και αισθάνθηκε δικαιωμένος για την απόφασή μας».

Για απουσίες με Στρασμπούρ: «Οι απουσίες μας, θα είναι οι ίδιες που είχαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, συν τον Σλότερ. Έχουμε και θέματα με τον κορονοϊό. Προσπαθούμε μέσω του υπάρχοντος ρόστερ, να ανταπεξέλθουμε. Η Στρασμπούρ είναι καλή ομάδα. Περνάει στη Γαλλία τη Βιλερμπάν, που παίζει Ευρωλίγκα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τον χαμένο τελικό του Final-8: «Έχεις στόχο να πάρεις το τρόπαιο, όταν παίζεις σε τελικό. Μας είχε πειράξει τότε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Δε τα καταφέραμε κόντρα σε μία πολύ καλή ισπανική ομάδα. Προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάμε ξανά στο Final-8 του BCL. Θα ήμασταν πιο χαρούμενοι αν τα είχαμε καταφέρει, αλλά θα προσπαθήσουμε πάλι».

Για Μέικον και αν μοιάζει με Λάνγκφορντ: «Ισχύει ότι μας ενδιέφερε το καλοκαίρι. Τον είχαμε δει στη G-League. Βρέθηκε τώρα η κατάλληλη στιγμή, ήταν διαθέσιμος, έγινε η επαφή μαζί του και είμαστε ευχαριστημένοι για την παρουσία του. Έχει κάποια χαρακτηριστικά ίδια με τον Λάνγκφορντ. Ο Λάνγκφορντ όμως είναι μια κατηγορία μόνος του. Ο Μέικον είναι ακόμα ρούκι στην Ευρώπη. Μπορεί να βελτιώσει κι άλλο και την άμυνα και την επίθεσή του».

Για Basket League: «Φαβορί είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός. Εξαιρετική πορεία έχει κάνει το Λαύριο. Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη στο πρωτάθλημα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για που το βάλατε ρε μάγκες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Πρώτη στα πέναλτι κατά, τελευταία στα υπέρ στη Super League! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα που φέρνει ο τραυματισμός του Σλότερ – Τί ισχύει σε πρωτάθλημα και BCL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ρε ΑΕΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χοσεϊνί και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση!»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X