Λουίς Σουάρες: Η Champions League κατάρα που τον κυνηγάει!

Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα μου είπαν πως είμαι αρκετά μεγάλος για να παίξω σε υψηλό επίπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στον κόσμο την τελευταία δεκαετία (και βάλε). Στα 33 του χρόνια, ο Λουίς Σουάρες διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη La Liga (18 γκολ σε 23 ματς), όπου φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο της πρωτάθλημα από το 2014.

Περίπου, δηλαδή, από την εποχή που έχει να σκοράρει εκτός έδρας σε αγώνα Champions League! Ο Ουρουγουανός τα κατάφερε τελευταία φορά, ως παίκτης της Μπαρτσελόνα ακόμα, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, σε αγώνα με την Ρόμα στο «Ολίμπικο» (1-1), για την φάση ομίλων.

Έκτοτε, ο Σουάρες δεν έχει βρει δίχτυα μακριά από την έδρα της ομάδας του, κάτι που ελπίζει ότι θα κάνει στην ρεβάνς της Ατλέτικο με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (Τετάρτη 17/3, 22:00, Cosmote Sport 1 HD), στην προσπάθεια της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε να ανατρέψει το 1-0 υπέρ των Μπλε, στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

 

«Οι επιθετικοί έχουν σερί, αλλά αυτό που συμβαίνει με εμένα στο Champions League δεν είναι σερί, δεν ξέρω πως να το αποκαλέσω… Το σημαντικό είναι ότι δεν θα κατεβάσω τα χέρια και θα συνεχίσω να προσπαθώ» ξεκαθάριζε τον Νοέμβριο ο Σουάρες, ο οποίος έχει συμπληρώσει πάνω από πέντε χρόνια χωρίς εκτός έδρας γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πέντε χρόνια και 24 παιχνίδια με, κατά σειρά, τους εξής αντιπάλους: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκλάντμπαχ, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ολυμπιακός, Γιουβέντους, Τσέλσι, Ρόμα, Τότεναμ, Ίντερ, Λυών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σλάβια Πράγας, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου, Λοκομοτίβ Μόσχας και Ζάλτσμπουργκ!

Συν τοις άλλοις, ο Σουάρες μετράει πέντε σερί ματς χωρίς γκολ στο Champions League (402 λεπτά). Λουίς, αν θέλεις να βάλεις τέλος στα σερί, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο παιχνίδι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X