Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Προτεραιότητα ο Χάαλαντ», γράφουν τα αγγλικά ΜΜΕ

«Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Χάαλαντ για 100 εκατ. ευρώ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόσληψη νέων προσώπων σε διευθυντικά πόστα διαμορφώνει από την αρχή τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο κέντρο του οποίου φέρεται να βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ ενόψει καλοκαιριού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσαρμόστηκε στις ανάγκες των καιρών, προσλαμβάνοντας τους Ντάρεν Φλέτσερ και Νιλ Μέρτοχ σε θέση τεχνικού και ποδοσφαιρικού διευθυντή αντίστοιχα. Έτσι, το κλαμπ διαθέτει πλέον την οργάνωση για να κινηθεί μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και ήδη το πλάνο έχει επικεντρωθεί σε ένα όνομα: Έρλινγκ Χάαλαντ.

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο Νορβηγός στράικερ αποτελεί προτεραιότητα για τους Κόκκινους Διαβόλους, που για ένα ακόμη καλοκαίρι δείχνουν διατεθειμένοι να επενδύσουν στη γραμμή κρούσης της ομάδας και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον νεαρό σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Άλλωστε, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τη μεταγραφή του από τη Ζάλτσμπουργκ, με τον ίδιο τον παίκτη, μάλιστα, να φέρεται πως είχε συμφωνήσει προφορικά με τον συμπατριώτη του coach, αλλά το deal να χαλάει λόγω απόφασης του Εντ Γούντγουορντ. Φυσικά, υπενθυμίζεται ότι ανάλογες προθέσεις για τον Χάαλαντ έχει εκδηλώσει και η Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X