De Telegraf: «Δεν θα αποφασίσει ο Κλοπ αν θα αγωνιστεί στο EURO ο Φαν Ντάικ»

De Telegraf: «Δεν θα αποφασίσει ο Κλοπ αν θα αγωνιστεί στο EURO ο Φαν Ντάικ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την συμμετοχή του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ στο EURO θα την κρίνουν οι άνθρωποι της εθνικής Ολλανδίας και όχι ο Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ολλανδικά δημοσιεύματα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ολλανδός με την χώρα του στο EURO, τονίζοντας πως αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο τεχνικός των «οράνιε», Φρανκ ντε Μπουρ, από την πλευρά του είχε δηλώσει πως αν αποθεραπεία του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, κυλήσει ομαλά και χωρίς άλλα προβλήματα, τότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο EURO του καλοκαιριού.

Μάλιστα, η ολλανδική, «De Telegraf» αναφέρει σε δημοσίευμα της, πως την τελική απόφαση δεν θα την έχει ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ και ούτε θα μπορέσει να του το απαγορέψει να αγωνιστεί. Βέβαια, η συμμετοχή του Φαν Ντάικ στο EURO δεν μπορεί να θεωρείται βέβαια παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ελπίδες για να δώσει το παρών, αν το επιθυμεί βέβαια ο ίδιος και φυσικά είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X