ΑΕΚ: Σε 9 ματς δεν έχει πετύχει γκολ φέτος (VIDEO)

ΑΕΚ: Σε 9 ματς δεν έχει πετύχει γκολ φέτος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε 9 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχει πετύχει γκολ η ΑΕΚ φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο ΝΠΣ με 1-0 για την 26η αγωνιστική της Super League αποτέλεσε την ένατη αναμέτρηση στην οποία δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η αρχή έγινε στις 4 Οκτωβρίου 2020 για την 4η αγωνιστική της Superleague όταν η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και ηττήθηκε 1-0 με γκολ του Δημήτρη Γούτα στο 24ο λεπτό. Εκείνη η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και από την πολύ αυστηρή αποβολή του Πέτρου Μάνταλου.

Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στην Πορτογαλία από την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 με τέρματα των Γκαλένο (44′), Παουλίνιο (78′) και Χόρτα (88′).

Ένα μήνα αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, η ΑΕΚ φιλοξένησε τη Ζόρια Λουγκάνσκ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ με 0-3 με τέρματα των Γκρομόφ (61′), Καμπάεφ (76′) και Γιουρτσένκο (86′) ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Σάκχοφ στο 49′. Αυτή η ήττα έθεσε ουσιαστικά την «Ένωση» εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης του ομίλου.

Στις 10 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τη Λέστερ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και η πρόκριση είχε κριθεί. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 2-0 με δυο γρήγορα γκολ των Ουντέρ (12′) και Μπαρνς (14′).

Στις 3 Ιανουαρίου 2021, στην πρώτη αναμέτρηση με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα, η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 3-0, σε έναν αγώνα που αν ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ελ Αραμπί (13′ και 68′) και Βαλμπουενά (94′).

Στις 27 Ιανουαρίου η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 19η αγωνιστική της Super League και ηττήθηκε με 0-2 με τέρματα των Κρίζμαν (33′) και Λεό (87′). Μόλις λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου η ΑΕΚ ηττήθηκε εκ νέου εντός έδρας με 0-2, αυτή την φορά από τον Αρη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τέρματα των Ρόουζ (29′) και Σίλβα (91′).

Οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις στις οποίες η «Ένωση» δεν πέτυχε γκολ έχουν τον ίδιο αντίπαλο, τον Βόλο ΝΠΣ, απλά αφορούν διαφορετικές διοργανώσεις. Η πρώτη αναμέτρηση διεξήχθη στις 4 Μαρτίου για το Κύπελλο Ελλάδας στη ρεβάνς του 4-2 υπέρ της ΑΕΚ από τον πρώτο αγώνα. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0 με γκολ του Δουβίκα, χωρίς όμως αντίκρυσμα, καθώς η «Ένωση» ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Χθες, οι δυο ομάδες τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωπες στο Πανθεσσαλικό, για την 26η αγωνιστική της Super League, και ο Βόλος πήρε εκ νέου τη νίκη με 1-0, ξανά με τέρμα του Τάσου Δουβίκα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X