ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα που φέρνει ο τραυματισμός του Σλότερ - Τί ισχύει σε πρωτάθλημα και BCL

ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα που φέρνει ο τραυματισμός του Σλότερ - Τί ισχύει σε πρωτάθλημα και BCL
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr αναλύει ποιες είναι οι λύσεις της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Αμερικάνου σέντερ

Η ατυχία που συνεχίζει να χτυπάει την ΑΕΚ την φετινή σεζόν δεν δείχνει να έχει σταματημό, με τελευταίο θύμα της τον Μάρκους Σλότερ που έφυγε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όλοι περίμεναν με αγωνία τις εξετάσεις που θα έκανε την Κυριακή για να δουν το μέγεθος της ζημιάς.

Όπως ενημερωθήκατε εχθές από το enwsi.gr, οι εξετάσεις του Μάρκους Σλότερ έφεραν κακά μαντάτα για την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Αμερικάνος σέντερ θα λείψει τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην τον ξαναδούμε με την φανέλα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, όπως και κάθε ομάδα, δικαιούται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος της Α1 να κάνει 3 αλλαγές ξένων. Η Ένωση αυτήν την στιγμή, στον δεύτερο γύρο έχει κάνει δύο αλλαγές. Αρχικά όταν ήρθε ο Μέικον μπήκε στην θέση του Λοτζέσκι για την πρώτη αλλαγή, μετά τραυματίστηκε ο Μορέιρα και μπήκε ξανά ο Λοτζέσκι στην θέση του, για την δεύτερη αλλαγή. Συνεπώς τώρα μένει μια τρίτη αλλαγή που λογικά θα είναι ο Μορέιρα μόλις επιστρέψει, στην θέση του Σλότερ και τέλος. Μετά δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή στο ρόστερ βάσει των κανονισμών και με αυτό θα πρέπει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα.

Μόνο Final 8 προλαβαίνει ο Σλότερ στην Ευρώπη

Στην Ευρώπη οι αλλαγές στα ρόστερ τελείωσαν, πριν την έναρξη αυτής της φάσης (1/3/2021). Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να ξαναπαίξει ο Σλότερ με την φανέλα της ΑΕΚ, θα πρέπει η Ένωση να περάσει στο Final 8 και να έχει προλάβει να είναι υγιής.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη τους πρωταθλήματος, πλέον ούτε Έλληνα μπορεί να αποκτήσει μια ομάδα της Basket League.

Γίνεται κατανοητό ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την ΑΕΚ, που θα αναγκαστεί να ολοκληρώσει το Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της, ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει όλη την υπόλοιπη φάση των πλέι-οφ χωρίς και τους δύο βασικούς της σέντερ.

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για που το βάλατε ρε μάγκες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χοσεϊνί και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ, έχασε (1-0) στο Βόλο και μπαίνει στα πλέι οφ με την πλάτη στον τοίχο! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε -Υπάρχουν κανόνες και αν δεν τους σέβεσαι το πληρώνεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: Ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ, Μανούχος-Γκορτσίλας έκλεισαν τα μάτια! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίμεναν την ΑΕΚ αποκαμωμένη για να κερδίσουν και ο Λάνγκφορντ τους άφησε με την χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X