Η Αντερλεχτ βλέπει τον Λάτσι!

Η Αντερλεχτ βλέπει τον Λάτσι!
Photo Credits: INTIME

Σκάουτερ της Αντερλεχτ παρακολούθησε τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το Βόλος-ΑΕΚ βρέθηκε σκάουτερ της Αντερλεχτ, ο οποίος παρακολούθησε τον Ζίγκα Λάτσι.

Ο Ζίγκα Λάτσι άργησε να συστηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο, στα τελευταία ματς είναι βασικός. Και αναντικατάστατος (συνολικά 12 αγώνες φέτος, οι 10 στη Super League 1).
Ο 19χρονος Σλοβένος στόπερ κάπως δείχνει να ξεχωρίζει από αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάζει η ΑΕΚ παιχνίδι παρά παιχνίδι και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το Sportime.gr, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού την Κυριακή (14/3) βρέθηκε σκάουτ της Άντερλεχτ. Η βελγική ομάδα παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Λάτσι και παρά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, αποφάσισε να τσεκάρει από κοντά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Ένωσης.

Ο εκπρόσωπος της βελγικής ομάδας βρέθηκε στις εξέδρες και είδε τον Λάτσι να παίζει ένα ημίχρονο ως στόπερ και ένας ως αριστερός μπακ μετά την αλλαγή του Μιτάι με τον Σβάρνα. Εξάλλου, πρόκειται για αριστεροπόδαρο παίκτη, κάτι που αποτελεί ακόμα ένα συν στο βιογραφικό του.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 μετά από τραγική εμφάνιση (κάτι πήγε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά μπορεί να πει κανείς πως ο Λάτσι διατήρησε κάποια στάνταρ.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως στο Βόλο βρέθηκε σκάουτ της Άντερλεχτ που δεν είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία (4ος – 5ος λένε οι πληροφορίες) αλλά αυτό δεν αποτελεί και απαραίτητα μειονέκτημα.

Επίσης, αυτό που αξίζει να σημειωθεί πως είναι εύλογος ο συνειρμός πως αν οι «μοβ» θέλουν να προχωρήσουν το θέμα με τον Λάτσι δε θα πρέπει να αποκλειστεί να βάλουν στην υπόθεση τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ παίζει δανεικός στη Σαρλερουά και δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί ξανά στην Άντερλεχτ. Παρόλα αυτά έχει συμβόλαιο και μάλιστα πολύ υψηλό μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όλα αυτά βέβαια θα φανούν αν και εφόσον η σπουδαία βελγική ομάδα κάνει κίνηση για τον Λάτσι, βγάζοντας στην επιφάνεια και τα οικονομικά δεδομένα που έχει στο μυαλό της.

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ, έχασε (1-0) στο Βόλο και μπαίνει στα πλέι οφ με την πλάτη στον τοίχο! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε -Υπάρχουν κανόνες και αν δεν τους σέβεσαι το πληρώνεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: Ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ, Μανούχος-Γκορτσίλας έκλεισαν τα μάτια! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: «Αντιποδοσφαιρική εικόνα και καμία συνοχή – Πολύ περίεργο το πέναλτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίμεναν την ΑΕΚ αποκαμωμένη για να κερδίσουν και ο Λάνγκφορντ τους άφησε με την χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X