Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ, έχασε (1-0) στο Βόλο και μπαίνει στα πλέι οφ με την πλάτη στον τοίχο! (VIDEO)

Βόλος-ΑΕΚ: Δεν βάζει μυαλό η ΑΕΚ, έχασε (1-0) στο Βόλο και μπαίνει στα πλέι οφ με την πλάτη στον τοίχο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θλιβερή και αποκρουστική η εικόνα της ΑΕΚ, πέταξε ακόμα τρεις βαθμούς στο Βόλο με κάκιστη εμφάνιση, έστω και αν το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόλος-ΑΕΚ 1-0: Μισό βήμα μπροστά, μετά άλματα προς τα πίσω. Ετσι γράφεται η ιστορία της φετινής ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του δεν βάζουν μυαλό και πέταξαν ακόμα τρεις βαθμούς και την αξιοπρέπεια τους, χάνοντας με κάτω τα χέρια στο Βόλο με 1-0. Η ΑΕΚ ήταν αποκρουστική, με θλιβερή εικόνα και αντιμετώπισε το Βόλο θαρρείς και ήταν η…Μπαρτσελόνα. Ανάλογα θλιβερό και το δίδυμο Μανούχου, Γκορτσίλα, που καταδίκασαν σε ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι.

Η ΑΕΚ πρέπει να προβληματιστεί και να συνετιστεί από τα αλλεπάλληλα λάθη. Πλέον, βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την ευρωπαϊκή προοπτική της, καθώς ο Αρης ξέφυγε και ο Παναθηναϊκός μπήκε γερά ξανά στο κόλπο μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ. Πέρα από κάθε αντίπαλο βέβαια, το πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι πως δεν βάζει μυαλό, δεν διορθώνει τις αδυναμίες της και ο Χιμένεθ συνεχίζει να προκαλεί με τις επιλογές του.

Εβαλε την…πινελιά του

Σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η ΑΕΚ ήθελε μόνο τη νίκη για να διατηρήσει την ισορροπία και την καλή αγωνιστική εικόνα του τελευταίου παιχνιδιού της. Υπήρχαν ξανά αρκετές απουσίες, αλλά ο Χιμένεθ έδωσε τη δική του πινελιά με δύο επιλογές της 11άδας που έμοιαζαν αυτονόητες. Εσπασε το δίδυμο Σβάρνα, Λάτσι και έβαλε τον Νεντελτσεάρου δίπλα στο Σλοβένο, έβαλε ξανά στο αρχικό σχήμα τον Σιμάνσκι που ήταν καταβεβλημένος και χωρίς δυνάμεις.

Μοιραία, η εικόνα της ΑΕΚ ήταν καχεκτική στο Βόλος-ΑΕΚ εξ’ αρχής. Μια ομάδα που δεν είχε συνοχή, που δεν είχε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ειδικά η άμυνα έμοιαζε σαν κακόγουστο αστείο, ενώ στην επίθεση όλα λειτουργούσαν μόνο χάρη στο ένστικτο και την προσωπική ικανότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Ομάδα δίχως ταυτότητα από τον προπονητή, που κόντρα σε έναν μικρομεσαίο αντίπαλο όπως ο Βόλος, πήγε να παίξει παθητικά περιμένοντας απλά τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο.

Πέναλτι μαϊμού

Αν και η ΑΕΚ είχε θεωρητικά δύο μπακ με επιθετικές ικανότητες (Νταντσένκο και Μιτάι), ήταν φανερό πως είχαν εντολή να μην κατεβαίνουν καθόλου. Για τον Μιτάι δε, το πράγμα έγινε ακόμα πιο ζόρικο, καθώς φάνηκε πως ήταν παντελώς ανέτοιμος για τις ανάγκες του ματς. Οσο περνούσε η ώρα, ο Βόλος διέκρινε την αδυναμία της ΑΕΚ, ο Λόπεθ έδινε εντολή στους παίκτες του να παίζουν από κει και η ζημιά φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει.

Σα να μην έφταναν στην ΑΕΚ όλα τα δικά της θέματα, ήρθε και μια ακατανόητη επιλογή του διαιτητή Μανούχου, που ήρθε να επιβεβαιώσει με ανάλογο τρόπο και ο Γκορτσίλας. Ο Περέα μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Μιτάι τον μάρκαρε δίχως ουσιαστικά να υπάρχει καμία επαφή με τα χέρια ή με τα πόδια, αλλά ο Μανούχος πολύ εύκολα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Και ο Γκορτσίλας, πήγε να υπερθεματίσει μέσω του VAR, σε μια απόφαση από περίεργη έως εξοργιστική.

Ο Βόλος πήρε προβάδισμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την εύστοχη εκτέλεση του Δουβίκα. Ο Χιμένεθ αντέδρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βάζοντας τους Σβάρνα και Σάκχοφ, αντί των Μιτάι και Σιμάνσκι. Των δύο εκ των τριών περίεργων αρχικών επιλογών του δηλαδή, που σε συνδυασμό και με τη νέα άνευρη παρουσία του Νεντελτσεάρου, αποδείχθηκαν πλήρως λαθεμένες. Χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ τον Λάτσι, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την ίδια αποκρουστική εικόνα.

Ολα μηδέν

Επιθετικά όλα έμοιαζαν χύμα. Ο Λιβάι απομονωμένος στη δεξιά πλευρά, με δύο και τρεις αντιπάλους να πέφτουν πάνω του και καμία βοήθεια από τον Νταντσένκο. Ο Αλμπάνης χάθηκε από αριστερά, ο Μάνταλος δεν μπορούσε να πάρει την μπάλα από την άμυνα και να τη μεταφέρει μπροστά, τα άκρα ήταν ευνουχισμένα. Η ΑΕΚ δεν είχε κανένα σχέδιο και απλά κατάφερε να κλείσει τις μεγάλες τρύπες στην άμυνα.

Η ΑΕΚ παρέμενε εγκλωβισμένη στα ζητήματα της. Ο Χιμένεθ έριξε στο Βόλος-ΑΕΚ τον Ολιβέιρα, ενώ αντικατέστησε και τον Λιβάι με τον Μαχαίρα, καθώς το αστέρι της ΑΕΚ ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Ο Πορτογάλος μπήκε κεφάτος και έδωσε οντότητα στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων», έχοντας και τις δύο πρώτες τελικές της ομάδας. Αλλά ούτε αυτός φάνηκε ικανός να αλλάξει όλη τη μεγαγχολική εικόνα που έβγαζε ξανά η ΑΕΚ.

AEK-Βόλος 1-0

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

Βόλος (Α. Λόπεθ, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Μπαρτόλο, Τσοκάνης (90’+ Κολόμπο), Δουβίκας, Νίνης (65’ Κιάκος), Μαρτίνες (83’ Σάντσες), Μπαριέντος, Περέα

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ, 4-2-3-1): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι (46’ Σβάρνας), Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ), Κρίστισιτς, Γκαρσία (70’ Μαχαίρας), Μάνταλος, Αλμπάνης (88’ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (63’ Ολιβέιρα)

Ο Μανούχος χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Μπαριέντος (28’), Περέα (36’), Μπαρτόλο (85’), Κλέιμαν (90’+) – Νεντελτσεάρου (45’+), Νταντσένκο (72’), ενώ απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μπαριέντος για βρωμερό χτύπημα στον Μάνταλο (86’).

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: Ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ, Μανούχος-Γκορτσίλας έκλεισαν τα μάτια! (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος-ΑΕΚ: «Αντιποδοσφαιρική εικόνα και καμία συνοχή – Πολύ περίεργο το πέναλτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίμεναν την ΑΕΚ αποκαμωμένη για να κερδίσουν και ο Λάνγκφορντ τους άφησε με την χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οι σκέψεις για τα Σπάτα και το εμπόδιο να γίνουν επίσημα ματς του χρόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «Νέντε» δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X