Super League: Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σήμερα -Ολο το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Super League: Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σήμερα -Ολο το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
Photo Credits: INTIME

Με την ΑΕΚ να αγωνίζεται στον Βόλο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταυτόχρονη ώρα έναρξης για όλες τις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 26η αγωνιστική της Super League. Η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Βόλο ΝΠΣ και θέλει τη νίκη για να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που θα κρίνει τη βαθμολογική θέση των ομάδων πριν τα πλέι οφ, καθώς και το Αρης-ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν το τρίποντο για να κλειδώσουν τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια και τους Κρητικούς να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Την ανοδική της πορεία θέλει να επιβεβαιώσει η Λαμία, η οποία υποδέχεται στο γήπεδό της τον Ατρόμητο που έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο β’ μισό της σεζόν.

Σημαντικό, βέβαια, είναι και το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός. Η «ελαφρά ταξιαρχία» θέλει να ξεμπλέξει το συντομότερο δυνατόν με την παραμονή, ενώ οι Αγρινιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Βόλου την προηγούμενη Κυριακή.

Τέλος, αδιάφορα μοιάζουν τα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα-Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και παλεύουν για την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Βόλος ΝΠΣ-ΑΕΚ 19:00 (Novasports4HD)
Λάρισα-Ολυμπιακός 19:00 (Novasports3HD)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:00 (Novasports2HD)
Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 19:00 (NovasportsExtra3HD)
Αρης-ΟΦΗ 19:00 (Novasports5HD)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 (NovasportsExtra2HD)
Λαμία-Ατρόμητος 19:00 (NovasportsExtra1HD)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X