Στο τέλος είναι πάντα πιο γλυκό, η ΑΕΚ ξέρανε με τον Λάκη τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Στο τέλος είναι πάντα πιο γλυκό, η ΑΕΚ ξέρανε με τον Λάκη τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Το γκολ του Βασίλη Λάκη στο 84’ του αγώνα της Ριζούπολης άλλαξε τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου υπέρ του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι νίκες επί του Ολυμπιακού έχουν πάντα ξεχωριστή γλύκα. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν επιτυγχάνονται μέσα στην έδρα του αντιπάλου και με τρόπο που ομοιάζει πολύ για δύο συνεχόμενες χρονιές. Πριν από λίγες μέρες θυμηθήκαμε το… «πάρτι, πάρτι στις 9 του Μάρτη», σήμερα μεταφερόμαστε στην επόμενη χρονιά. Στις 14 Μαρτίου του 2004, η ΑΕΚ έκανε πάλι πάρτι στην Ριζούπολη και έβγαινε νικήτρια με τη γκολάρα του Βασίλη Λάκη λίγο πριν το φινάλε.

Μολονότι η ΑΕΚ είχε περάσει τα πάνδεινα εκείνη την περίοδο, στο φινάλε έδειχνε να βρίσκει σχετική σταθερότητα. Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου που είχε αναλάβει τα ηνία προσπαθούσε να περάσει χαρακτήρα νικητή στην ομάδα, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως εκείνη η ΑΕΚ διέθετε παίκτες με απίστευτη προσωπικότητα. Με ξεχωριστή ποιότητα, που με μία ενέργεια και μόνο μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή μιας αναμέτρησης.

Όπως συνέβη στο ματς της Ριζούπολης. Η Ενωση έχασε πλήθος ευκαιριών, κυρίως με τους Οκκά και Λάκη, αλλά στο 86’ δεν γινόταν να χαθεί. Ο Τσιάρτας έβγαλε μια μπαλιά ποίημα που έσκισε στα δύο την άμυνα του Ολυμπιακού και έβγαλε τον Λάκη απέναντι στον τερματοφύλακα. Ενεργώντας ώριμα και πλασάροντας πανέμορφα – με εξωτερικό φάλτσο – ο Λάκης χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη για δεύτερη σερί σεζόν.

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλάκια στην Πυλαία, ατσάλινη ΑΕΚ τσάκισε με μισή ομάδα τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οι σκέψεις για τα Σπάτα και το εμπόδιο να γίνουν επίσημα ματς του χρόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Λούπος: «Η μισή ΑΕΚ με καρδιά και με προσωπικότητα, άλωσε την Πυλαία» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «Νέντε» δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Το buzzer beater του Λάνγκφορντ που… ξέρανε τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X