Νικολαΐδης σε Άδωνι: «Ψάχνεις γελοίες δικαιολογίες ή είσαι ψεκασμένος;»

Νικολαΐδης σε Άδωνι: «Ψάχνεις γελοίες δικαιολογίες ή είσαι ψεκασμένος;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό του κορωνοϊού προκειμένου να κρατήσει την χώρα σε καραντίνα έσπευσε να απαντήσει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε έντονο ύφος πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Σ΄αυτή ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει στην δήλωση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ότι «Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα και με δόλο τον ιό για να κρατήσει την Ελλάδα σε καραντίνα».

Πιο συγκεκριμένα στην απάντηση του ο ίδιος αναφέρει τα εξής ακόλουθα: «Όταν τα έχεις κάνει μπάχαλο στην πανδημία, έχεις το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης, είσαι πρωταθλητής στην ύφεση στην Ευρωζώνη, έχεις στρέψει εναντίον σου μέχρι και τους νοικοκυραίους για το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και ψάχνεις γελοίες δικαιολογίες για την μνημειώδη αποτυχία σου. Ή απλά όταν είσαι ψεκασμένος μέχρι το μεδούλι. Ένα από τα δύο ισχύει. Ας επιλέξει ο κ. Αντιπρόεδρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X