ΑΕΚ: Τα φετινά ματς με τον Βόλο που την έχει... παιδέψει (VIDEO)

ΑΕΚ: Τα φετινά ματς με τον Βόλο που την έχει... παιδέψει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Βόλο για την Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί… αρκετά από τον Βόλο.

Ως τώρα η Ενωση έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές την ομάδα της Θεσσαλίας. Μία για το πρωτάθλημα και ακόμα δύο για το Κύπελλο.

Στο πρώτο μεταξύ του παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Δικέφαλο για το 2020 και συνάμα το ύστατο για τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ομάδας. Στη Ριζούπολη η Ενωση ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Θεσσαλίας σε ένα ματς πολύ ροκ με γκολ, κόκκινες, φάσεις και ένταση. Μόλις στο 3′ ο Τάνκοβιτς άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ολα έδειχναν πως θα είναι ένα άνετο απόγευμα για την ομάδα του Ιταλού, όμως η αλήθεια ήταν μακριά από αυτό.

Μόλις στο 16′ ο Φεράρι ισοφάρισε, ενώ στο 34′ ο Ουάρντα έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του στη Ριζούπολη με τον Αχιλλέα Μπέο να του… φωνάζει από τις κερκίδες. Ο Ανσαριφάρντ ισοφάρισε στο 70′ και ακολούθησε η κόκκινη του Παουλίνιο μόλις στο 74′. Στο 83′ αποβλήθηκε ο Κολόμπο, ενώ στο 88′ είδε τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Σάκχοφ. Ετσι, έμεινε το 2-2 ως το τέλος.

 

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ αντιμετώπισε δύο φορές τον Βόλο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Δικέφαλος επικράτησε 4-2 χάρη στο «χρυσό» 12λεπτο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αλλά και τους Μάνταλο, Ολιβέιρα να συμπληρώνουν σε σκοράρισμα.

 

Ενώ στον επαναληπτικό αγώνα, πριν από 15 ημέρες, η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με την ήττα ωστόσο να μην της στερεί την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλάκια στην Πυλαία, ατσάλινη ΑΕΚ τσάκισε με μισή ομάδα τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οι σκέψεις για τα Σπάτα και το εμπόδιο να γίνουν επίσημα ματς του χρόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να… φύγει για να έρθουν οι λεφτάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Λούπος: «Η μισή ΑΕΚ με καρδιά και με προσωπικότητα, άλωσε την Πυλαία» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «Νέντε» δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Το buzzer beater του Λάνγκφορντ που… ξέρανε τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X