Ντόρτμουντ - Χέρτα 2-0: Μπορεί και χωρίς Χάαλαντ (VIDEO)

Ντόρτμουντ - Χέρτα 2-0: Μπορεί και χωρίς Χάαλαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Χάαλαντ δεν σκόραρε, αλλά η Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 τη Χέρτα με τον Μπραντ να ανοίγει το σκορ από γκάφα του Γιάρσταϊν και τον Μουκοκό στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο Γιούλιαν Μπραντ άνοιξε στο 54ο λεπτό το σκορ στο «Signal Iduna Park». Το σουτ του 24χρονου Γερμανού ήταν καλό, αλλά μεγαλύτερη ευθύνη για το γεγονός ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα φέρει ο Ρούνε Γιάρσταϊν, ο οποίος εκτίμησε λανθασμένα τη φάση. Ενώ όλα έδειχαν ότι ήλεγχε την πορεία της μπάλας, αυτή πέρασε πάνω από τα χέρια του. Λίγο αργότερα έβγαλε μία εξαιρετική κεφαλιά του Τζαν, αλλά το κακό είχε γίνει για την ομάδα του Βερολίνου.

Οι «πρωτευουσιάνοι» τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ντάριντα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 80ό λεπτό για το φάουλ στον Μάρκο Ρόις. Ο Ρέινα στο 89ο λεπτό… κατάφερε να στείλει προ κενής εστίας την μπάλα στο δοκάρι. Στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Μουκοκό διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-2) όταν με διαδοχικές κοφτές ντρίμπλες μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Γιάρσταϊν είχε κλείσει τη γωνία, αλλά είδε την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X