Ζενίτ: Δωρεάν εμβόλια στους φιλάθλους μέχρι το τέλος της σεζόν (VIDEO)

Ζενίτ: Δωρεάν εμβόλια στους φιλάθλους μέχρι το τέλος της σεζόν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωτοβουλία της Ζενίτ να χορηγήσει δωρεάν το εμβόλιο Sputnik V για τον Covid-19 στους φιλάθλους της άρχισε ήδη από τον εντός έδρας αγώνα με την Αχμάτ Γκρόζνι και θα συνεχιστεί σε όλα τα εναπομείναντα ματς της σεζόν!

Ποδοσφαιρικός αγώνας από την εξέδρα εν μέσω πανδημίας και εμβόλιο κατά του Covid-19 πάνε πακέτο στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι πρωταθλητές Ρωσίας ξεκίνησαν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, προσφέροντας δωρεάν το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V (91,6% αποτελεσματικό μετά τις δύο δόσεις) κατά του κορωνοϊού σε όλους τους φιλάθλους που παρευρίσκονται στους εντός έδρας αγώνες τους! Η αρχή έγινε από το ματς με την Αχμάτ Γκρόζνι, στον οποίο η προσέλευση ξεπέρασε τους 17.000 θεατές και το εγχείρημα θα συνεχιστεί στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια στη «Gazprom Arena» μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος στις 3 Μαΐου.

Όπως έχει ανακοινώσει ο σύλλογος, οι φίλαθλοι (αποκλειστικά άνω των 18 ετών) θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας τους, ενώ ειδικό ιατρικό τιμ θα εξετάζει τον κάθε φίλαθλο πριν δώσει το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X