Μιτάι: «Δεν περίμενα να πάρω τόσο γρήγορα την ευκαιρία μου -Η ΑΕΚ είναι ένα όνειρο για μένα»

Μιτάι: «Δεν περίμενα να πάρω τόσο γρήγορα την ευκαιρία μου -Η ΑΕΚ είναι ένα όνειρο για μένα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μάριο Μιτάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριο Μιτάι μίλησε για την επιστροφή από τον τραυματισμό του, για το πως βιώνει την παρουσία του στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και για το ματς που ακολουθεί με τον Βόλο.

Η συνέντευξη του Μάριο Μιτάι

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μάριο Μιτάι:

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Αισθάνομαι καλά, ξεπέρασα πλήρως τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί.

Για το πως βίωσε το διάστημα που ήταν εκτός: «Ήταν δύσκολο διάστημα, ειδικά όταν βλέπεις τους συμπαίκτες σου να προπονούνται και εσύ να είσαι εκτός. Αλλά έκανα τις θεραπείες μου και τις ενδυναμώσεις μου για να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα».

Για το πως σκέφτεται τη διαδρομή ως τώρα στην ΑΕΚ: «Δεν περίμενα να πάρω τις ευκαιρίες τόσο γρήγορα. Πραγματικά είναι ένα όνειρο για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε και άλλες ευκαιρίες και ήταν ό,τι ονειρευόμουν».

Για τα καλά λόγια που έχουν πει γι’ αυτόν τόσο ο Καρέρα όσο και ο Χιμένεθ, αλλά και οι συμπαίκτες του: «Έχω αντιληφθεί ότι και οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με εμπιστεύονται. Τους ευχαριστώ και δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθώ όλο και περισσότερο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν»

Για το αν βλέπει βελτιώσεις στο παιχνίδι του: «Θεωρώ πως έχω δυναμώσει περισσότερο, αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι καλύτερα και θεωρώ πως καλυτερεύω συνεχώς».

Για το ματς με τον Βόλο: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη. Θεωρώ πως ο Βόλος θα μπει όπως σε όλα τα παιχνίδια, δυνατά και συγκεντρωμένα. Εμείς θα μπούμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλύτερη ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X