Πίρσμαν: «Προτιμώ στα ημιτελικά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ»

Πίρσμαν: «Προτιμώ στα ημιτελικά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την «ξέφρενη» πορεία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, αλλά και τη δική του παρουσία στην Ελλάδα μίλησε ο Μάρβιν Πίρσμαν στην ιστοσελίδα «hln.be» της χώρας του.

Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις 3 σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τις προτιμήσεις του ως αντίπαλο στους «4» του Κυπέλλου.. «Είναι από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και ήταν τυχερός που δεν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες που τον νικήσαμε 2 φορές στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου ήμασταν καλύτεροι κι έτσι προκριθήκαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Προσωπικά δεν ήταν έκπληξη αυτή η πρόκριση. Σε όλα τα ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί φέτος. Με τον Ολυμπιακό φέραμε ισοπαλία στην έδρα μας και χάσαμε στις καθυστερήσεις εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε, αλλά ήμασταν και άτυχοι μαζί του. Ολα αυτά ενισχύουν την πεποίθησή μου ότι η πορεία μας στο κύπελλο θα συνεχιστεί. Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει τις επόμενες μέρες και αντίπαλός μας θα είναι κάποιος από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Ηδη κι εδώ που είμαστε η πορεία μας είναι επιτυχημένη. Θα προτιμούσα για τώρα ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στον τελικό. Πριν μερικά χρόνια με την Καμπούρ δεν είχαμε καταφέρει να περάσουμε στον τελικό γιατί αποκλειστήκαμε στα πέναλτι από την Αλκμααρ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει φέτος αυτή η πρόκριση. Η θέα ενός τροπαίου θα μας προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X