ΑΕΚ για Γκουντούρα: «Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι περήφανη»

ΑΕΚ: Τεράστια επιτυχία για Γκουντούρα- «Σφράγισε» την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Photo Credits: INTIME

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για την επιτυχία της αθλήτριας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα θερμά της συγχαρητήρια εξέφρασε η  ΑΕΚ στην αθλήτρια της, Δώρα Γκουντούρα για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο γενικός αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας και ο έφορος, Κώστας Ποτού συνεχάρησαν την πρωταθλήτρια της ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Δώρα Γκουντούρια για την επίτευξη της πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ και κορυφαία ξιφομάχος της χώρας, μετά από πολλούς και σκληρούς αγώνες, γεμάτους κόπους και θυσίες, πέτυχε το στόχο της πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και της ΑΕΚ!

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη και ανυπομονεί να χειροκροτήσει την Δώρα μαζί με τον προπονητή των τίτλων, Θανάση Δελενίκα, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας!

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε για την επιτυχία της Δώρας Γκουντούρα: “Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια μας, Δώρα Γκουντούρα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η επιτυχία της Δώρας επιτεύχθηκε επάξια και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της εποχής και η πρόκριση της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός τιμά και το σωματείο μας αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό αθλητισμό. Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι υπερήφανη»

Με τη σειρά του ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Ηλίας Χατσίκας, δήλωσε στο aek.gr: «Γεμάτος υπερηφάνεια εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στη Δώρα Γκουντούρα. Η σπουδαία Πρωταθλήτριά μας, με τρομερό αγώνα εδώ και χρόνια έφτασε στη μεγάλη επιτυχία, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου και τη χώρα. Μαζί με τον προπονητή μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα μας κάνουν υπερήφανους και στο Τόκιο“.

Ο Team Manager του τμήματος Ξιφασκίας της ΑΕΚ και υποψήφιος στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, κ. Κωνσταντίνος Ποτού, τόνισε στο aek.gr: «Είναι μία τεράστια επιτυχία η πρόκριση της Δώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είναι μία μεγάλη τιμή για την Πρωταθλήτριά μας και για την ΑΕΚ που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Είναι μία επιτυχία συνολική, του προπονητή, της Διοίκησης και όλων των ανθρώπων του τμήματος, αλλά πάνω από όλα της αθλήτριας, που με τεράστια προσπάθεια φτάσαμε έως εδώ. Φυσικά, αποτελεί και μία ηθική ικανοποίηση για το όραμα που είχαμε πριν 25 χρόνια με τη δημιουργία του τμήματος Ξιφασκίας. Αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X