ΑΕΚ: Προφυλάχθηκε ο Μπακάκης -Μπαίνει την επόμενη εβδομάδα ο Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Προφυλάχθηκε ο Μπακάκης -Μπαίνει την επόμενη εβδομάδα ο Τάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Τι γίνεται με τους τραυματίες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ έχει επιστρέψει ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ματς με το Βόλο.

Ο διεθνής μπακ έμεινε εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς προφυλάσσεται μέχρι να είναι στο 100%, ενώ την άλλη εβδομάδα αναμένεται να μπει και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα ατομικά προγράμματα ακολούθησαν σήμερα και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος, που αναμένεται να επιστρέψουν μετά τη διακοπή των Εθνικών.

Οσον αφορά τον Αντρέ Σιμόες, σήμερα έκανε θεραπεία και (αναλόγως και με την επανεξέταση που θα κάνει) αναμένεται και αυτός να επιστρέψει μετά τη διακοπή.

Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μπακακης είναι οκ, αλλά προφυλάσσεται προφανώς μέχρι να είναι στο 100%, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να μπει και ο Τανκοβιτς και απομένουν οι τρεις άλλες περιπτώσεις Γαλανό-Τσιγκρι και Σιμοες (αναλόγως με την επανεξέταση που θα κάνει) για μετά τη διακοπή των Εθνικών

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση που χρειάζεται η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ πάει να παίξει στην Πυλαία, κόντρα στις απουσίες της και το κόμπλεξ του ΠΑΟΚ» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν λαθέψει στον αντι – Τσιγκρίνσκι, κάηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Στο τραπέζι η σκέψη για deal… ζωής στον Μάνταλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Σκέψεις για αγώνες στα Σπάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παραμένει δυνατά στα υπόψιν ενόψει καλοκαιριού ο Φαμπιάνο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X