H AEK στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε ΠΑΟΚ και... ατυχίες (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ: Σε νέα ώρα η επανάληψη κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλά προβλήματα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (17:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), έχοντας σύνθεση… ανάγκης.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ταξίδεψε αποδεκατισμένη στη συμπρωτεύουσα για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Κι αυτό γιατί παρά τη νίκη -και την πολύ καλή εμφάνιση- απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ οι ατυχίες δεν την αφήνουν σε ησυχία.

Βουνό τα προβλήματα στην ΑΕΚ

Οι Γιανίκ Μορέιρα, Νίκος Γκίκας παραμένουν στα pits με τραυματισμούς, ενώ οι Νίκος Ζήσης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έμειναν εκ νέου εκτός αποστολής, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η τελευταία απουσία είναι αυτή του Γιόνας Ματσιούλις.

Ο «Ταύρος» μετέβη στη Λιθουανία, καθώς «έχασε» τον πατέρα του, με την ΑΕΚ να του δίνει σχετική άδεια για να ταξιδέψει στη χώρα του. Άλλωστε άπαντες στην Ένωση βρίσκονται στο πλευρό του, κάτι που τόνισε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Είναι χαρακτηριστικό πως με αυτές τις συνθήκες η ΑΕΚ στερείται των υπηρεσιών πέντε παικτών πρώτης γραμμής που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός αγώνα. Κάτι που ξέρει καλά ο Παπαθεοδώρου, ο οποίος όμως προετοιμάζει την ομάδα του για… μάχη.

Ανεβασμένος και επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει μεταμορφώσει -προς το καλύτερο την ομάδα του η οποία αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ και ιδίως στην έδρα της παίζει ακόμα καλύτερα.

Ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ είναι εκτός δράσης με πρόβλημα στο γόνατο και αυτή είναι η μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους που θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη στη σεζόν..

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο «PAOK Sports Arena» καθώς και το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X