Η ΑΕΚ που θάμπωνε την Ευρώπη, δεν...έβλεπε καν τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Η ΑΕΚ που θάμπωνε την Ευρώπη, δεν...έβλεπε καν τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με γκολ του Βάλτερ Βάγκνερ, τρεις μέρες πριν την ιστορική ρεβάνς με την ΚΠΡ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέτοιες μέρες του Μαρτίου του 1977, η ΑΕΚ βρισκόταν στον «πυρετό» της Ευρώπης. Ανάμεσα στις επικές αναμετρήσεις με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, η αρμάδα του Λουκά Μπάρλου είχε φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 44 χρόνια, η Ενωση υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταφανώς ανώτεροι και πήραν με άνεση τη νίκη.

Πρωταγωνιστής στην «κιτρινόμαυρη» επικράτηση ο Γερμανός Βάλτερ Βάγνερ. Με ένα από τα 12 γκολ που είχε πετύχει εκείνη τη σεζόν στο πρωτάθλημα, ο Βάγκνερ είχε υπογράψει τη νίκη της ΑΕΚ. Το γκολ επιτεύχθηκε νωρίς και έπειτα η Ενωση έβαλε τις μηχανές να δουλεύουν στο…ρελαντί, καθώς ακολουθούσε και η ευρωπαϊκή ρεβάνς. Ετσι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια με μόνο ένα γκολ παθητικό, αν και ο Μαύρος στο δεύτερο μέρος έψαχνε πολύ το γκολ που θα προσέθετε στη μεγάλη παράδοση που είχε δημιουργήσει.

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση που χρειάζεται η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ πάει να παίξει στην Πυλαία, κόντρα στις απουσίες της και το κόμπλεξ του ΠΑΟΚ» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν λαθέψει στον αντι – Τσιγκρίνσκι, κάηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Στο τραπέζι η σκέψη για deal… ζωής στον Μάνταλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Σκέψεις για αγώνες στα Σπάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παραμένει δυνατά στα υπόψιν ενόψει καλοκαιριού ο Φαμπιάνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X