ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει και η κατασκευή του Ιωνικού κέντρου, που θα στεγάσει τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για την ΑΕΚ, καθώς προχωράει με σταθερό ρυθμό η κατασκευή του Ιωνικού Κέντρου.

Ο Ιωνικό Κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού Ηλεκτρικού Περισσού και θα στεγάσει τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Χθες, Παρασκευή, μετά από κλήση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Νέας Φιλαδέλφειας Γαβριήλ στον χώρο προσήλθε η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατουλης και ο υπουργός ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας ενημέρωσε τους παραπάνω για την πορεία του έργου, αλλά και το χρονοδιάγραμμα, το οποίο προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου το 2022.

Να τονίσουμε πως θα γίνει στο ίδιο μέρος και ο Ναός Αρχιεπισκοπή, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και υπόγειο πάρκινγκ 234 θέσεων.

Το πάρκινγκ θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και μετά από συμφωνία τους οπαδούς που θα πηγαίνουν στην «Αγιά Σοφιά» η οποία θα βρίσκεται σε απόσταση 700 μέτρων.

Επιπλέον φτιάχνεται και ένα ακόμα πάρκινγκ, πλησίον του Ηλεκτρικού σταθμού Νέας Ιωνίας το οποίο θα βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη χιλιόμετρο από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και θα μπορεί να εξυπηρετεί.

Δείτε φωτογραφίες: 

ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η κατασκευη του Ιωνικού Κέντρου (ΦΩΤΟ)

LIVE ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση που χρειάζεται η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Διαγωνισμός* για τους φίλους της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ πάει να παίξει στην Πυλαία, κόντρα στις απουσίες της και το κόμπλεξ του ΠΑΟΚ» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν λαθέψει στον αντι – Τσιγκρίνσκι, κάηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Στο τραπέζι η σκέψη για deal… ζωής στον Μάνταλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Σκέψεις για αγώνες στα Σπάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παραμένει δυνατά στα υπόψιν ενόψει καλοκαιριού ο Φαμπιάνο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X