Παράταση του lockdown σε Αττική-Θεσσαλονίκη -Αυτές είναι οι νέες περιοχές που μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο» (VIDEO)

Σε ποιες περιοχές παραμένει το αυστηρό lockdown και που αίρεται

Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιμένει η κυβέρνηση στο «σκληρό» lοckdown ανακοινώνοντας νέα παράταση για όλη την Ελλάδα έως τις 22 Μαρτίου, ενώ για την Καθαρά Δευτέρα «κλειδώνει» τον κόσμο στα σπίτια του απαγορεύοντας όλες τις μετακινήσεις εκτός Δήμου.

Στο «κόκκινο», σύμφωνα με την κλίμακα της κυβέρνησης.  παραμένουν οι περιφέρειες Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Θεσσαλονίκης, Άρτας και Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Σάμου, Λευκάδας, ο δήμος Καλυμνίων, ο δήμος Ρόδου, ο δήμος Χίου και ο δήμος Ανωγείων.

Από αύριο μπαίνουν έως και τις 22 Μαρτίου μπαίνουν στο «κόκκινο» και οι  περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Ευρυτανίας και Λέσβου, αλλά και οι δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Χανίων και ο δήμος Σκιάθου. Οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας εντάσσονται στο «κόκκινο».

Πιο ειδικά ο Ν.Χαρδαλιάς ανέφερε:

Για την Καθαρά Δευτέρα ισχύει ό, τι και σήμερα. Δηλαδή, δεν επιτρέπονται οι υπερ-τοπικές μετακινήσεις.

Οι μετακινήσεις με τα SMS 2 και 3 θα γίνονται εντός του δήμου διαμονής ή εντός 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας.

Για το SMS 6 θα χρησιμοποιούμε… μόνο τα πόδια ή το ποδήλατο. Άρα και ο χαρτατετός θα «πετάξει» μόνο κοντά στο σπίτι μας.

Κανονικά θα ισχύει και η απαγόρευση κυκλοφορίας όπως ισχύει και σήμερα.

Παράλληλα ο υφυπουργός ανέφερε  ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά μέχρι τις 29 Μαρτίου σε όλη τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X