Μαυροειδής: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Μαυροειδής: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Σύνθημα νίκης από τον σέντερ της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, όμως άπαντες στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για νίκη.

Το blog του Δημήτρη Μαυροειδή:

Θα ήθελα να ξεκινήσω απευθύνοντας τα θερμά συλλυπητήρια, εμού και όλων των συμπαικτών μου για το χαμό τού πατέρα του Γιόνας. Αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη στιγμή ο Γιόνας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του.

Όσο αφορά στα αγωνιστικά τώρα, ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο την Τουρκ Τέλεκομ, μία πολύ δυνατή ομάδα στο Top-16.

Aυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος μας, να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας ματς, παρά τις απουσίες, που αντιμετωπίζουμε. Αυτές οι νίκες θα μας θα δώσουν την πρόκριση στο Φάιναλ-8.

Αύριο, αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η διαχείριση του συγκεκριμένου αγώνα. Εμείς, όσο έχουμε προλάβει, προετοιμαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε κι αυτό το ματς, ώστε να κρατηθούμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X