Super League: Το Σάββατο στις 20 Μαρτίου η σέντρα των πλέι οφ και φινάλε στις 16 Μαΐου

Super League: Το Σάββατο στις 20 Μαρτίου η σέντρα των πλέι οφ και φινάλε στις 16 Μαΐου
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά το πλάνο της Super League για τα πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυλαία το βράδυ της Κυριακής για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Έπεται όμως και συνεχεία, αφού η προκήρυξη προβλέπει play off για τις θέσεις 1-6 από τις οποίες θα προκύψει ο πρωταθλητής και play out για τις θέσεις 7-14 για να υποβιβαστεί μία ή ενδεχομένως και δύο ομάδες (έπειτα από μπαράζ), στη Super League 2.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, την Καθαρά Δευτέρα, μετά τον… χαρταετό, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η κλήρωση για τα δύο μίνι πρωταθλήματα.

Το πλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ξεκινήσουν αμέσως, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Με τις ημερομηνίες να πιέζουν, λόγω του EURO, το χρονοδιάγραμμα όσον αφορά τα play off είναι οι 10 αγωνιστικές να διεξαχθούν με τρεις εμβόλιμες ενδιάμεσα.

Σύμφωνα πάντα με το πλάνο που θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας είναι να διεξαχθούν οι τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές την Τετάρτη 21 Απριλίου, την Τετάρτη 5 Μαϊου και την Τετάρτη 12 Μαϊου και να πέσει αυλαία το διήμερο 15-16 Μαϊου.

Τώρα, για τα play out επειδή οι αγωνιστικές είναι τρεις λιγότερες (7 στο συνόλο), οι αναμετρήσεις θα γίνονται μόνο Σάββατο ή Κυριακή, επίσης αρχής γενομένης από το επόμενο. Με δεδομενο οτι τέλος Μαρτίου υπάρχουν προκριματικά Εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο και στις 2 Μαϊου είναι Πάσχα, τa play out θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαϊου.

πηγή Sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X