Σαλαγκούδη: «Θεωρώ ότι ανταπεξήλθα μια χαρά στο Survivor» (VIDEO)

Σαλαγκούδη: «Θεωρώ ότι ανταπεξήλθα μια χαρά στο Survivor» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το πλατό του Love it και μίλησε για το Survivor και για όσα δεν είδαμε.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια αποκάλυψε τι κρατάει από την εμπειρία της στο Survivor αλλά και τι εικόνα είχε για το ριάλιτι επιβίωσης πριν την συμμετοχή της. «Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, άνοιξα το κινητό μου, μίλησα με τους δικούς μου ανθρώπους και κατάλαβα λίγο τι γινόταν. Με στεναχώρησαν, και γενικά ένα κομμάτι που έχει να κάνει πολύ με την οικογένειά μου, αλλά από εκεί και πέρα εγώ κράτησα την εμπειρία μου από τον Άγιο Δομίνικο. Ήμουν τρομαγμένη για πράγματα που μπορεί να έχουν ακουστεί. Όταν πήγα στο Survivor ήξερα ότι παίρνω ένα ρίσκο γιατί ήμουν ένας κόντρα ρόλος. Κι εμένα όταν μου έκαναν την πρόταση απόρησα πραγματικά. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω σχέση με το αθλητικό κομμάτι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X