ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Εικόνες από τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων
Photo Credits: INTIME

«Τρέχουν» οι εργασίες και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο μέτωπο των Σπάτων για την ΑΕΚ!

Το μεγάλο πρότζεκτ αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκά πρότυπα προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το πρώτο βήμα για την επέκταση και την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου της Ενωσης είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου. Σε αυτό θα αγωνίζονται κατά κύριο λόγο οι ομάδες υποδομής της ΑΕΚ.

Μάλιστα ενδεικτικό του πόσο γρήγορα προχωρούν τα πράγμα είναι πως η μεγάλη εξέδρα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στα Σπάτα, αλλά και η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων κάτω από αυτή, όπως τα αποδυτήρια, οι αίθουσες Τύπου, οι χώροι γραφείων διεξαγωγής αγώνων και η μικτή ζώνη είναι ήδη έτοιμα! Δείγμα ότι η αναβάθμιση του προπονητικού γίνεται ταχύτατα.

Τώρα σειρά έχει η κατασκευής και δεύτερης εξέδρας στο νέο γήπεδο στα Σπάτα.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ετοιμη η κεντρική εξέδρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, κατασκευάζει και δεύτερη! (ΦΩΤΟ)

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά τον Πλάνιτς για την άμυνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυσικά και όλοι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρούνται αναλώσιμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την… καρδιά του Ναού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Ολα τα γκολ των πρώτων αγώνων των “16” (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X