Ο Μανούχος ορίστηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο -Βγήκε από την «κατάψυξη» ο Παπαπέτρου

Ο Μανούχος ορίστηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο -Βγήκε από την «κατάψυξη» ο Παπαπέτρου
Photo Credits: INTIME

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για την τελευταία αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευάγγελος Μανούχος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο την Κυριακή.

Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης και Τζιουβάρας, ενώ στο VAR ο Γκορτσίλας με AVAR τον Μπουξμπάουμ.

Βγήκε από την «κατάψυξη» ο Παπαπέτρου

Μετά από περίπου 1,5 μήνα και το «χειρουργείο» στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός, βγήκε από την… κατάψυξη ο διαιτητής Παπαπέτρου.

Μετά τον Πέτρο Τσαγκαράκη που επανήλθε στους ορισμούς σε αγώνα της SL 2, βγήκε από το «ψυγείο» και ο διαιτητής VAR από τη «σφαγή» του Ατρομήτου στις 24 Ιανουαρίου, στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0. Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε ξανά μετά από 2,5 μήνες, καθώς κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (VAR ο Τζήλος).

Από εκεί και πέρα το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 39χρονος ρέφερι είχε βρεθεί δύο φορές στο παρελθόν στον δρόμο του Δικεφάλου, συγκεκριμένα στους αγώνες Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (2011). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague, ο Τζοβάρας θα διευθύνει το Λάρισα-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X