Βράνιες: «Μετανιώνω που πήγα στην Αντερλεχτ -Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ»

Βράνιες: «Μετανιώνω που πήγα στην Αντερλεχτ -Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η συνέντευξη του Ογκνιεν Βράνιες σε μέσο του Βελγίου για την Αντερλεχτ, την ΑΕΚ και την Σαρλερουά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στο Βέλγιο ο Ογκνιεν Βράνιες.

Μιλώντας στο «Ηet laatste nieuws», ο Βόσνιος στόπερ αναφέρθηκε στο πείσμα του να παραμείνει στην Αντερλεχτ «ακόμα κι αν με στείλουν στην Κ12», τόνισε ότι απολαμβάνει τον αγωνιστικό του χρόνο στην Σαρλερουά, ενώ υπογράμμισε πως ο μισθός του -της τάξεως του 1,25 εκατ. ευρώ- είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες.

Η συνέντευξη Βράνιες

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Σαρλερουά, μια ομάδα που με απελευθέρωσε από την Αντερλεχτ. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Και γιατί να μην επιστρέψω ως δανεικός και την του χρόνου εδώ.  Δεν έχω μέλλον στην Αντερλεχτ. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα υπέγραφα πότε εκεί.

Επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι με την υπόσχεση να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οταν ξεκίνησε η χρονιά όμως, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Μετά από τον τραυματισμό του Κομπό μπορούσα επιτέλους να παίξω. Πρέπει να παραδεχθώ ότι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος.

Βράνιες: «Υπήρξαν συζητήσεις τον Γενάρη με την ΑΕΚ»

Θα είμαι ειλικρινής, ο μισθός μου είναι ο λόγος που δεν αποδεσμεύομαι από την Αντερλεχτ. Ακόμα και αν η Αντερλεχτ με ρίξει στην Κ12, θα μείνων. Οι Βόσνιοι είμαστε πεισματάρηδες. Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τον Ιανουάριου υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αλλά, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Είναι αδύνατο για αυτές τις ομάδες να πιάσουν το ποσό που παίρνω στην Αντερλεχτ».

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά τον Πλάνιτς για την άμυνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυσικά και όλοι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρούνται αναλώσιμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την… καρδιά του Ναού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Ολα τα γκολ των πρώτων αγώνων των “16” (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X