Europa League: Ολα τα γκολ των πρώτων αγώνων των "16" (VIDEO)

Europa League γκολ
Photo Credits: INTIME

O Ολυμπιακός έχασε 1-3 από την Αρσεναλ για το Europa League - Σε video όλα τα γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Europa League

Οι πρώτοι αγώνες των “16” του Europa League έκρυβαν συγκινήσεις και πολλά γκολ. Ο Ολυμπιακός έχασε 1-3 στο Φάληρο από την Αρσεναλ προδομένος και πάλι από τον Σα.

Στα άλλα ματς του Europa League:

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΑΜ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΟΛΝΤΕ 2-0

Ακόμα μία «χρυσή» σελίδα στη μικρή ευρωπαϊκή της ιστορία είναι έτοιμη να γράψει η Γρανάδα.
Μετά τη Νάπολι, είναι πολύ κοντά στο να προκριθεί σε βάρος της Μόλντε. Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Χόρχε Μολίνα από ασίστ του Ρουί Σίλβα. Την κατάσταση απλοποίησε ο Ελινγκσεν καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη στο 71’ του αγώνα. Το γεγονός εκμεταλλεύθηκε ο Σολδάδο, που στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΡΟΜΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. 3-0

Η αντάμωση του Πάουλο Φονσέκα με την πρώην ομάδα του, Σαχτάρ Ντόνετσκ, βρήκε νικητή τον Πορτογάλο προπονητή και τη Ρόμα, με 3-0. Οι «τζιαλορόσι» άνοιξαν το σκορ με τον Πελεγκρίνι στο 23’ και χτύπησαν άλλες δύο φορές στο τέλος.
Μια με εκπληκτική προσπάθεια του Ελ Σαραουί στο 73’ και κοντινή κεφαλιά του Μαντσίνι στο 77’.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2-0

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν μαχητική στο Λονδίνο όμως απάντησε στην κλάση του Χάρι Κέιν δεν είχε.
Ετσι ηττήθηκε με 2-0. Ο Αγγλος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ στο 25’ με κοντινή προσπάθεια μετά από δοκάρι του Λαμέλα. Στο 70’ ο 28χρονος φορ κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σκοράροντας με συρτό σουτ.

To Europa League δεν χαμογέλασε στη Μάντσεστερ Γιουν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΜΙΛΑΝ 1-1
Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μίλαν κατάφερε να πάρει το μίνιμουμ που άξιζε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με το τελικό 1-1 απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμνη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ηρωας για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν ο Δανός κεντρικός Σιμόν Κιάερ. Mε δική του κεφαλιά στο 92’, οι «ροσονέρι» κατάφεραν να πετύχουν το υπερπολύτιμο εκτός έδρας γκολ.

ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 3-0

Στην επόμενη φάση πρέπει να θεωρείται ο Αγιαξ, που επικράτησε 3-0 της Γιουνγκ Μπόις στο Αμστερνταμ, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κλάασεν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 62’, ενώ από λάθος στην άμυνα των Ελβετών, ο Τάντιτς στο 82’ έγραψε το 2-0. Το κερασάκι στην «τούρτα» έβαλε στις καθυστερήσεις ο Μπρόμπεϊ
.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 1-1

Αντίθετα, ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Σλάβια Πράγας και Ρέιντζερς, που έμειναν στο 1-1 στην Τσεχία. Ο Στάντσιου μόλις στο 7’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ελάντερ στο 36’ διαμόρφωσε το 1-1 που αποδείχθηκε ότι ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 0-2

Θέση στα προημιτελικά έκλεισε η Βιγιαρεάλ με το 2-0 στο Κίεβο επί της Ντιναμό. Τα γκολ πέτυχαν οι Τόρες και Αλμπιόλ.

Δείτε όλα τα γκολ από όλα τα ματς της φάσης των “16” του Europa League

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυσικά και όλοι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρούνται αναλώσιμοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X