Η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά τον Πλάνιτς για την άμυνα!

Η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά τον Πλάνιτς για την άμυνα!
Photo Credits: INTIME

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς μια από τις επιλογές της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της ενόψει του καλοκαιριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει διαγνώσει το σημαντικό και κομβικό πρόβλημα της στο κέντρο της άμυνας και ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι ξανά μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο 29χρονος Σέρβος είναι μία από τις επιλογές των «κιτρινόμαυρων» για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς στην Ενωση είναι αποφασισμένοι για την απόκτηση πρωτοκλασάτου αμυντικού ενόψει του καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου και η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι μία από αυτές που έχουν μπει στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» ατζέντας. Και αυτό διότι η ανάγκη είναι μεγάλη…

Πολλά από τα προβλήματα της Ενωσης έχουν εντοπιστεί στο κέντρο της άμυνας και το ζητούμενο είναι η απόκτηση ενός στόπερ με εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά που θα καταφέρει να βοηθά και τους υπόλοιπους στόπερ να αναδειχθούν και να δείξουν τις δυνατότητες τους. Κάτι που δεν έγινε φέτος. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για πολλούς λόγους δεν μπορεί πλέον να υπηρετήσει αυτό τον ρόλο. Και για την ΑΕΚ το κεφαλαίο Τσιγκρίνσκι, όπως όλα δείχνουν, τελειώνει το καλοκαίρι. Ενώ παράλληλα οι Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Λάτσι και Χνιντ έδειξαν για διαφορετικούς λόγους ότι χρειαζόντουσαν δίπλα τους έναν ηγετικό στόπερ.

Πάντως, η ΑΕΚ είναι έτοιμη και αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα το καλοκαίρι. Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι ξανά μία από τις βασικές επιλογές της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ενας στόπερ με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει.

Ποιος είναι ο Πλάνιτς

O 29χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός ήταν ο παίκτης που ήθελε ο Ιλια Ιβιτς τo καλοκαίρι του 2020, αλλά η ΑΕΚ δεν πήρε το ρίσκο να προχωρήσει στην απόκτηση του λόγω του μπλεξίματος με την Στεάουα Βουκουρεστίου και τις απειλές του ιδιότροπου ιδιοκτήτη της Τζίτζι Μπεκάλι που ζητούσε 10 εκατ.ευρώ.

Τελικά το ρίσκο αυτό το πήρε η Μακάμπι Χάιφα, όπου φέτος έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με 2 γκολ. Πέρυσι ο Σέρβος αμυντικός είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ρουμανικής ομάδας, έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 92 αγώνες. Κατά το παρελθόν ο υψηλόσωμος στόπερ έχει φορέσει τη φανέλα των Ζλάτιμπορ, Σλόμπντα Ούζιτσε, Μπεζάνια, Μπέογκραντ, Ερυθρού Αστέρα και Βοϊβοντίνα.

Ο ύψους 1.91μ. στόπερ από την Σερβία έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητά η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της, αν και ο παίκτης δεσμεύεται μέχρι το 2023 με την Μακάμπι. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ισραηλινή ομάδα.

Ωστόσο, στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό, διότι έχει διαπιστωθεί έλλειμμα ποιότητας και ένας στόπερ υψηλού επιπέδου αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Και αυτό το μήνυμα-εντολή έχουν λάβει ο Παναγιώτης Κονέ και οι σκάουτερ της Ενωσης για να ξεψαχνίσουν την αγορά για καλές επιλογές.

Και ο Πλάνιτς είναι ήδη μία από τις πρώτες επιλογές της για το κέντρο της άμυνας.

UPDATE: Από την ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωναν επίσημα θέλοντας να χαμηλώσουν τους τόνους ότι η Ενωση δεν ασχολείται με τον Πλάνιτς αυτή την περίοδο.

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυσικά και όλοι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρούνται αναλώσιμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την… καρδιά του Ναού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ που θέλει παίκτες σαν τον Πέρετζ και το πιο κομβικό θέμα του… Μαΐου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ νίκησε κάνοντας το καλύτερο της παιχνίδι φέτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Τσίλης: «Ο ορισμός του ηγέτη και μια διευκρίνηση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παίζει «μπάλα» στις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X