AEK: Δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την προσφυγή του Καφέ

AEK: Δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την προσφυγή του Καφέ
Photo Credits: INTIME

Την προσφυγή του Παντελή Καφέ σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απέρριψε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απόρριψη της αίτησης του Παντελή Καφέ εναντίον της ΑΕΚ για επιβολή ποινών προχώρησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο παλαίμαχος μέσος διεκδικούσε ένα ποσό από την παλιά ΠΑΕ, με το Διαιτητικό Δικαστήριο όμως να απορρίπτει την αίτηση ποινών που είχε καταθέσει, όπως και την πρόσθεση παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και τη σχετική πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνόλου της οφειλής της ποσού 20.670,80 ευρώ προς τον αιτούντα ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της με αρ. 334/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α ‘ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, οφειλή την καταβολή της οποίας ρυθμίζει σε (έξι) 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 3.445,133 ευρώ εκάστη, πλέον των νόμιμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10η) ημέρα από την δημοσίευση της παρούσας, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 363/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X