«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού!

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού!
Photo Credits: INTIME

Φωτογραφίες μέσα από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινά υπάρχει και κάποια εξέλιξη στο νέο παλάτι της ΑΕΚ.

Εκτός από τα έργα που γίνονται εκτός γηπέδου (υπογειοποίηση, μουσεία και ντύσιμο), εργασίες γίνονται φυσικά και εντός, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Δείτε εικόνες από τους χώρους των αποδυτηρίων, τα γραφεία, τις αίθουσες για τον Τύπο, το κτίριο με τα δύο μουσεία και το εστιατόριο, από τα ψηλά μέχρι και το… -2 της πρόσβασης των πούλμαν των ποδοσφαιριστών!

Δείτε τις φωτογραφίες από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού! «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού!

 

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την... καρδιά του Ναού!

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ που θέλει παίκτες σαν τον Πέρετζ και το πιο κομβικό θέμα του… Μαΐου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ νίκησε κάνοντας το καλύτερο της παιχνίδι φέτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Τσίλης: «Ο ορισμός του ηγέτη και μια διευκρίνηση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Παίζει «μπάλα» στις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπληκτική ΑΕΚ, τσάκισε (74-65) την Τουρκ Τέλεκομ και έγινε πρώτο φαβορί του ομίλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορετική ΑΕΚ θα δούμε, «κανονική» ΑΕΚ είναι όμως ο στόχος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X