Μπουκοβίνας: «Ο Παπασταμάτης ονειρεύεται να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη και στην Ευρώπη»

Μπουκοβίνας: «Ο Παπασταμάτης ονειρεύεται να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη και στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην ΕΛλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια μίλησε ο Πέτρος Μπουκοβίνας.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην «Le quotidien.lu» και έκανε εκτενή αναφορά στο όραμα του Σταμάτη Παπασταμάτη για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ: «Ο Σταμάτης Παπασταμάτης, ο πρόεδρός της ομάδας, ονειρεύεται να κάνει την ΑΕΚ έναν σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο. Προς το παρόν, ο προϋπολογισμός είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ, όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και θα χτιστεί ένα νέο γήπεδο” στην συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε, γιατί ενώ το συνολικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι συγκρίσιμο με αυτό του πρωταθλήματος στο Λουξεμβούργο, οι τρεις πρώτες ομάδες είναι ένα επίπεδο πάνω.”

Για την φετινή σεζόν: «Η ΑΕΚ είναι μια αφετηρία που θα μου επιτρέψει να μπω στο γαλλικό ή στο γερμανικό πρωτάθλημα. Εντωμεταξύ, είμαι ακόμα στην Esch και υπάρχει ακόμη μια σεζόν για να τελειώσω. Και ίσως να πετύχουμε το νταμπλ… »

Για τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο ψυχολογίας στην Λεμεσό: «Παρόλο που σκοπεύω να παίξω μέχρι τα 40 μου, μια μέρα θα πρέπει να γυρίσω σελίδα, αλλά θα παραμείνω στο χάντμπολ. Και η γνώση στην ψυχολογία μπορεί να είναι χρήσιμη για μένα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X